Betalen

IDeal
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankiert, kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard
Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Vooruitbetaling (ook vanuit het buitenland)
Wanneer je kiest voor ‘vooruitbetaling’ wordt je order geplaatst en reserveren wij je bestelling. Het bedrag dien je direct na het plaatsen van de bestelling naar ons over te maken. De bestelde artikelen worden maximaal 1 dag voor je gereserveerd. Indien we de betaling binnen een dag niet hebben ontvangen worden de gereserveerde artikelen weer in de verkoop geplaatst. 

Honey Bee Fashion Code
Honey Bee Fashion kortings- of tegoed codes kun je invullen bij het afreken tabblad Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.

Bankgegevens
NL51 KNAB 0258 7337 80
T.a.v. SW Consultancy

Verzenden

Wij doen ons uiterste best om je bestellingen zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Alle bestellingen die op werkdagen voor 15:30u geplaatst worden verzenden wij dezelfde dag nog!

De pakketjes worden verzonden met PostNL via MyParcel.

* Houd in het weekend (en als je buiten Nederland woont) en tijdens feestdagen rekening met een langere levertijd.

PostNL
Honey Bee Fashion verzend alle bestellingen met PostNL binnen Nederland en Belgie. De standaard verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland. Als je boven de € 100,- bestelt, versturen wij het pakketje gratis naar je op. Wij streven erna om de bestellingen voor 15.00 uur besteld dezelfde dag nog te versturen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

Vragen over het betalen of verzenden van je bestelling?

Vul dan het contactformulier in of mail naar info@honeybeefashion.nl en we zullen de vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.