Indien je niet tevreden bent over de maat of het product of je wilt het product ruilen dan heb je het recht het product te retourneren of te ruilen.

Bij bestellingen van Honey Bee Fashion bestelling geld een zichttermijn van 14 dagen vanaf de dag van levering. Binnen deze termijn mag je de item(s) bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

Ruilen
Ruilen is enkel mogelijk wanneer het hetzelfde item(s) betreft in een andere maat of kleur. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde item(s) kosteloos naar je verzonden. Je betaald wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

Meld de item(s) die je graag wil ruilen aan door een e-mail te sturen naar info@honeybeefashion.nl. Vermeld hierin je naam, adres, bestelnummer en welke maat of kleur het moet zijn. Verstuur je pakket in originele verpakking met aangehechte labels met pakbon naar het volgende adres; t.a.v. Honey Bee Fashion Frederik Hendrikstraat 16 5502 TG Veldhoven

Retourneren
Meld je retour item(s) aan door een e-mail te sturen naar info@honeybeefashion.nl. Vermeld hierin je naam, bestelnummer, IBAN, bestelnummer en reden van retour. Verstuur je pakket in originele verpakking met aangehechte labels met pakbon naar het volgende adres; t.a.v. Honey Bee Fashion, Frederik Hendrikstraat 16 5502 TG Veldhoven

Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Item(s) worden niet geaccepteerd; als ze gedragen en/of gewassen zijn, beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen, als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het pakketje traceeerbaar is met een track & trace code. 

Vragen over het retourneren of ruilen van item(s)?

Vul dan het contactformulier in of mail naar info@honeybeefashion.nl en we zullen de vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.